Ο Χρυσοχοΐδης επαναφέρει εκατοντάδες αστυνομικούς στη μάχιμη δράση
Πρώτη κίνηση ενίσχυση ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και Ασφάλεια Αττικής
Στην άμεση επιστροφή 322 αστυνομικών-ειδικών φρουρών της Ασφάλειας Αττικής, της Αμεσης Δράσης και των ΜΑΤ, που ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορες «άσχετες» υπηρεσίες της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, προχώρησε τις τελευταίες ώρες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Πρόκειται ασφαλώς για την πρώτη κίνηση προκειμένου να ενισχυθούν κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, να ενδυναμωθεί η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και για την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
Ανάμεσα στους αστυνομικούς που επιστρέφουν στις οργανικές θέσεις τους είναι και αρκετοί που είχαν αποσπασθεί σε υπηρεσίες μουσικής της ΕΛ.ΑΣ, σε παιδικές εξοχές, σε προαναχωρησιακά κέντρα αλλά και αρκετοί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πληροφοριών κλπ.
Οι 181 επιστρέφουν στην Ασφάλεια Αττικής, οι 48 στα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ και οι υπόλοιποι 93 στην Αμεση Δράση και την ΔΙΑΣ.
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Άρης – ΑΕΚ (pic)
- Άρης – ΑΕΚ 1-1: Αλλοίωση στο Βικελίδης…
- Πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής ενοικίων – Τι θα ισχύει
- «Χειρουργείο» του Νορβηγού Σάγκι υπέρ της ΑΕΚ (vid)
- Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Ηρακλείου για τους αστέγους εν όψει ψύχους
- Η Πάμελα Άντερσον αντλεί έμπνευση από τις παλιές κωμωδίες και την Ζαν Μορό





