Άρης : Κοντά στο «φράγμα» των 5.000 καρτών διαρκείας
Τρέλα... διαρκείας από τους φίλους του Άρη που είναι έτοιμοι να σπάσουν το «φράγμα» των 5.000 εισιτηρίων διαρκείας
Οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν έτοιμοι να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τα διαρκείας που έχουν διατεθεί ως τώρα πλησιάζουν τα 5.000!
Μέρα με την μέρα ο αριθμός των διαρκείας αυξάνεται με σταθερό ρυθμό με την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να αναφέρει ότι έχουν διατεθεί 4.867.
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020 είναι στις 25/7 και το πρωτάθλημα, ξεκινάει στις 24 Αυγούστου.
Ως εκ τούτου οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους για να σπάσουν το φράγμα των 5.000!
- Κατασκευάζεται νέο πολιτιστικό κέντρο στην Θέρμη
- Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά – Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και παρενοχλήσεις γυναικών
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
- Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν
