ΑΕΚ: Κρίσιμη Παρασκευή για Βέρντε
Μέχρι και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να... λήξει η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ στην τελευταία της επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Ντανιέλε Βέρντε είχε εκφράσει την θέληση της να μην… τραβήξει η υπόθεση. Εν ολίγοις να έχει μια απάντηση άμεσα εντός εβδομάδας. Η πρώτη κρίσιμη ημέρα για την περίπτωση του Ιταλού ακραίου επιθετικού που ανήκει στην Ρόμα είναι η Παρασκευή.
Στον Δικέφαλο περιμένουν από τους μάνατζερ του 23χρονου την απάντηση για το αποτέλεσμα των επαφών με την Ρόμα. Η Ενωση έχει προτείνει να αποκτήσει τον παίκτη με περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, την στιγμή που έχει ήδη συμφωνία με τον Ιταλό για το συμβόλαιο του. Αρα πιέζει και ο Βέρντε για την παραχώρηση του σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και τον υπολογίζει για βασικό.
Η Ρόμα δεν δείχνει διάθεση να τον κρατήσει, ενώ δεν μπορεί και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιταλού. Οπότε αναζητά το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Οι «τζιαλορόσι» μπορεί να βγήκαν κερδισμένοι από τον δανεισμό του Πόνσε στην ΑΕΚ, ωστόσο με τον Βέρντε φέρεται πως δεν βιάζονται. Άλλωστε πλέον είναι άλλοι άνθρωποι στο… τιμόνι.
- Ο Λανουά κατάφερε τον Μακέλι να έρθει ξανά στην Ελλάδα
- Η SpaceX σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση με την Τesla και άλλες εταιρείες του Μασκ
- Η Νότια Αφρική απελαύνει τον κορυφαίο διπλωμάτη του Ισραήλ – Και το Τελ Αβίβ πληρώνει με το ίδιο νόμισμα
- Με νέα κοντάρια για υψηλότερες «κορυφές» ο Εμμανουήλ Καραλής
- ΣτΕ: Και με τις παλαιού τύπου ταυτότητες θα εκδίδονται ή ανανεώνονται τα διαβατήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να αρνηθεί την έκδοσή τους
- Η Lady Gaga εκτοξεύει πυρά εναντίον της δράσης της ICE – «Η καρδιά μου πονάει»

