Μπράγκα : Ο Ρικάρντο Σα Πίντο διάδοχος του Αμπέλ Φερέιρα
Ο πρώην προπονητής των Ατρομήτου και ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράγκα, αντικαθιστώντας τον Άμπελ Φερέιρα που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ
Την πρόσληψη του Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης η Μπράγκα, με τον πρώην προπονητή των Ατρομήτου και ΟΦΗ να αποτελεί τον διάδοχο του Άμπελ Φερέιρα.
Ο 46χρονος τεχνικός υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της πατρίδας του και θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σα Πίντο μέχρι τον περασμένο Απρίλιο βρισκόταν στον πάγκο της Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ στο παρελθόν εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες, είχε δουλέψει επίσης σε Σταντάρ Λιέγης, Αλ Φατίχ, Μπελενένσες, Ερυθρό Αστέρα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Στον ΟΦΗ έμεινε από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, ενώ στον Ατρόμητο είχε δύο θητείες. Την πρώτη από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Φεβρουάριο του 2015 και η δεύτερη από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός, όπως άλλωστε σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Water Polo League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.