Ο Φαμπιάν Έμαν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 20χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας έπειτα γύρισε πίσω στην Αυστρία για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις.
Το νέο απόκτημα των κίτρινων έκανε το ταξίδι μέχρι την Ολλανδία από την πατρίδα του σήμερα (01/07) για να συναντήσει την αποστολή, που έχει καταλύσει στην περιοχή του Άρνεμ.
Έτσι, ο Έμαν θα δώσει κανονικά το «παρών» από την πρώτη μέρα των προπονήσεων της προετοιμασίας στο εξωτερικό.
O Παναθηναϊκός καθυστέρησε να καλύψει ένα κενό που διαπιστώθηκε από τον Νοέμβριο και τώρα ψάχνει...στα χασομέρια των μεταγραφών. Για αυτό θα ήταν προτιμότερο να στηρίξει τον Σωτήρη Κοντούρη.
Το ισραηλινό Sport5 μιλά για διαπραγματεύσεις της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ενώ αν δεν έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές θα κινηθεί και για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις