Το Δελφινάριο ωχριά μπροστά στο φαινόμενο που λέγεται «εξυγίανση». Οι… παραστάσεις που δίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους είναι καθημερινές και προσφέρουν άφθονο γέλιο στο φίλαθλο κοινό. Τουλάχιστον αυτή την προσφορά δεν πρέπει να τους την αρνηθούμε. Η χώρα μπορεί να περνάει τα ζόρια της, το ποδόσφαιρο να είναι ένα βήμα προ της διάλυσης, λεφτά υπάρχουν μόνο για να δίνονται από την ΕΡΤ σε – επιλεγμένες – ΠΑΕ, αλλά το γέλιο, είναι γέλιο!
'Ανθρακες ο... θησαυρός: Έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή εντυπώσεων για τα αυτονόητα που επιβάλλει η UEFA στην ΕΠΟ λόγω της σύμβασης διαιτησίας, η οποία είναι σε ισχύ εδώ και πολλά χρόνια
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.