Βενεζουέλα: Απόπειρα πραξικοπήματος απέτρεψαν οι Αρχές
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας απέτρεψε μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος σύμφωνα με τον υπουργό Επικοινωνιών Χόρχε Ροντρίγκες.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας απέτρεψε μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, που προέβλεπε μεταξύ άλλων τη δολοφονία του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Επικοινωνιών Χόρχε Ροντρίγκες.
«Συμμετείχαμε σε όλες τις συναντήσεις για τον σχεδιασμό του πραξικοπήματος», είπε ο υπουργός, αναφερόμενος στους πράκτορες που είχαν διεισδύσει στην ομάδα των πραξικοπηματιών και παρακολουθούσαν τις προετοιμασίες για την ανατροπή του προέδρου.
Το πραξικόπημα αυτό, με τη συμμετοχή στρατιωτικών εν ενεργεία και απόστρατων, επρόκειτο να γίνει μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας, διευκρίνισε ο υπουργός.
Η Βενεζουέλα «έδειξε» την Κολομβία, τη Χιλή και τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος.
«Μέχρι πότε; Ιβάν Ντούκε! (…) Φτάνει πια να σχεδιάζετε στρατιωτικά πραξικοπήματα, τη δολοφονία του προέδρου», είπε ο υπουργός Επικοινωνιών Χόρχε Ροντρίγκες, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κολομβίας.
Ο υπουργός κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα και τον σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για θέματα εθνικής ασφάλειας, Τζον Μπόλτον.
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι





