Δεν πρόκειται να πάρει κανονική μεταγραφή για την Τσέλσι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θα επιστρέψει στη Γιουβέντους.
Έτσι βγαίνει από τα λόγια του νέου προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, για τον λόγο ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν απόλαυσε τον προηγούμενο χρόνο την παρουσία του στους «μπλε» του Λονδίνου.
«Είναι παίκτης της Γιουβέντους, άρα όταν επιστρέψει από τις διακοπές του θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε. Όσον αφορά για το αν θα μείνει στη Γιούβε, εξαρτάται από τον ίδιο.
Πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν απόλαυσε τη μετά-Γιουβέντους εμπειρία του και ήταν λίγο ταραγμένος με αυτά που συνέβησαν την περασμένη χρονιά», ανέφερε ο Σάρι για τον Ιγκουαΐν.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τον Νικ Κύργιο γκρέμισε όσα έχτισε η ιστορική νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ απέναντι στον Μπόμπι Ριγκς: Την ανάγκη για ισότητα - Η επί δεκαετίες μάχη των γυναικών για ίσες αμοιβές στο τένις.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ