Αφέθηκε ελεύθερος ο Μισέλ Πλατινί
Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ξημερώματα ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί (18/6) στο Παρίσι.
Ο διάσημος Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA συνελήφθη από τις αρχές της χώρας του με κατηγορίες που αφορούν διαφθορά για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.
«Όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι διόλου ευχάριστη. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Με ρώτησαν για το EURO 2016, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη FIFA».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γάλλου παράγοντα: «Πολύ λίγα νέα στοιχεία προέκυψαν. Δεν είναι ύποπτος για κάτι. Θεωρείται μάρτυρας»
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια



