Το αίνιγμα της Μελάνια
Οι «New York Times» την αποκαλούν «Σφίγγα από τη Σλοβενία». Ωστόσο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι πολλά περισσότερα.
Το 1999, ερωτηθείσα σε δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή τι είδους Πρώτη Κυρία θα γινόταν σε περίπτωση που ο σύζυγός της εκλεγόταν κάποια ημέρα πρόεδρος των ΗΠΑ, εκείνη απάντησε προφητικά: «Παραδοσιακή. Κάτι σαν την Μπέτι Φορντ ή την Τζάκι Κένεντι». Η στιχομυθία αποδείχθηκε προφητική. Και ο σύζυγός της βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο και η ίδια τήρησε στο ακέραιο τα λεγόμενά της.
Αινιγματική, διακριτική και απόλυτα ταυτισμένη με το αμερικανικό όνειρο, η Μελάνια Τραμπ έχει αποφασίσει να μιλούν οι ενδυματολογικές επιλογές της για λογαριασμό της και θεωρείται η πιο καλόγουστη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από την εποχή της Τζάκι.
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος εξετάζει πώς η μετρημένη, λιγομίλητη κυρία Τραμπ αποτελεί το αντίβαρο στην πομπώδη παρουσία του συζύγου της.
Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής», εκτάκτως το Σάββατο
- Έρχεται shrinkflation και στο πασχαλινό καλάθι
- Ελβετία: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει θλίψη για την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Ακραία χιονοθύελλα στις ΗΠΑ – Τουλάχιστον 16 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Μινεάπολη: Διαδηλωτές κατηγορούνται πως επιτέθηκαν σε πράκτορα – Ένας φέρεται να του δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram


