Πολωνική ομάδα ανακοίνωσε φιλικό με την ΑΕΚ
Η Σταλ Σταλόβα Βόλα θα είναι μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στην Πολωνία για την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Από τις 2 ως τις 16 του Ιουλίου, η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Πολωνία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο.
Η Ένωση θα δώσει τέσσερα φιλικά κατά την παραμονή της στο Κιέλτσε και όπως φαίνεται, ένα από αυτά, θα είναι με την Σταλ Σταλόβα Βόλα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Πολωνίας.
Όπως αναφέρει η πολωνική ομάδα, το φιλικό θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου. Μένει να δούμε αν θα το επιβεβαιώσουν και οι «κιτρινόμαυροι».
- Phishing: Η διαδρομή των κλεμμένων δεδομένων μετά από επιθέσεις
- Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα στην καναδική πλευρά
- Saks: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας προηγούνται των πιστωτών
- Πώς η Κίνα στοχεύει στην οικονομική ανάκαμψη με ταξίδια και εμπειρίες
- Γιατί η EasyJet λέει «όχι» στις δωρεάν χειραποσκευές της ΕΕ
- Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για το Ιράκ, Μαρκ Σαβάγια απομακρύνεται πριν πατήσει το πόδι του στην Βαγδάτη

