Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης: Είμαστε ανοιχτοί σε επαναδιαπραγμάτευση των Πρεσπών

Σταμάτης: Είμαστε ανοιχτοί σε επαναδιαπραγμάτευση των Πρεσπών

«Είμαστε ανοιχτοί σε ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση από την αρχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν το ζητήσουν τα Σκόπια» δήλωσε ο κ. Σταμάτης,

Το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών άφησε ανοιχτό ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.

«Είμαστε ανοιχτοί σε ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση από την αρχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν το ζητήσουν τα Σκόπια» δήλωσε ο κ. Σταμάτης, σημειώνοντας αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να ανήκει στη Βόρεια Μακεδονία για να αναλάβει αυτή την ευθύνη της ρήξης και όχι η Ελλάδα, με δεδομένο ότι η Συμφωνία παράγει τετελεσμένα.

«Όποιος φύγει από τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών φέρνει την ευθύνη της διάρρηξής της» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο «News 24/7.

Σε σχέση με την Τουρκία, ο κ. Σταμάτης εκτίμησε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα προχωρήσει σε εχθρική πράξη και, παράλληλα, ζήτησε για την Ελλάδα να ενεργοποιήσει την διπλωματία της σε ανώτατο επίπεδο και τον διεθνή παράγοντα.

Τάχθηκε, επίσης, υπέρ των οικονομικών κυρώσεων της Δύσης σε βάρος της Άγκυρας, με φόντο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Τουρκίας και απέδωσε την τουρκική προκλητικότητα στις εκλογές της Κωνσταντινούπολης που -όπως είπε- θέλει να κερδίσει πάση θυσία ο Ερντογάν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024