Μπαλατσινού : Πώς γνώρισε τον Κικίλια
Με το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού να είναι έτοιμο και τις προετοιμασίες για τον γάμο να εντείνονται, η μέλλουσα νύφη αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Βασίλη Κικίλια.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 2 χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά τελικά είχε ευτυχισμένη κατάληξη, στα σκαλιά της εκκλησίας.
Με τα ιερά δεσμά του γάμου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και οι προετοιμασίες εντείνονται όλο και περισσότερο.
Το νυφικό της μέλλουσας νυφούλας είναι έτοιμο και η Τζένη Μπαλατσινού με ανάρτηση της στο Instagram έσπευσε να ευχαριστήσει την ομάδα που το δημιούργησε.
Η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε προσφάτως σε βραδινή εκπομπή και φανερά ευτυχισμένη για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, μίλησε από καρδιάς για την τόσο όμορφη περίοδο που βιώνει.
Αποκάλυψε μάλιστα, άγνωστες λεπτομέρειες του ειδυλλίου της με τον γνωστό πολιτικό, όπως το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε, για πρώτη φορά και στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.
Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στους λόγους που τους έφεραν και πάλι κοντά αλλά και στα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ερωτευτεί τον Βασίλη Κικίλια.
Δείτε το απόσπασμα:
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα
- Φυστίκια: Το σνακ που κάνει καλό στη μνήμη
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»


