Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα που έστηνε ματς στην Ισπανία δεν έχουν σταματημό με ισπανικά ΜΜΕ να φέρνουν νέα στοιχεία στο φως.
Συγκεκριμένα η «El Mundo Deportivo» σε νέο της δημοσίευμα αναφέρει ότι η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ισπανία, με εγκεφάλους τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, «ξέπλενε» χρήματα που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών!
Το εμπόριο ναρκωτικών φέρεται μάλιστα να ήταν και η κύρια δραστηριότητα του Αράντα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ενώ τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος» αποκαλύπτουν ότι πολλά από τα χρήματα που προέρχονταν από τα ναρκωτικά χρησιμοποιήθηκαν για το στήσιμο αγώνων και τη δωροδοκία ποδοσφαιριστών.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.