ΝΔ για πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας όσα νέα ψέματα κι αν πει δεν πείθει
«Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός» αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας
«Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν» προσθέτει η Πειραιώς και σε υστερόγραφό της συμπληρώνει: «Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442