
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού: «Ίσως ήταν ζωντανός όταν τον έθαψε»
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξη Κούγια
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξη Κούγια.
Μιλώντας ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο γνωστός δικηγόρος είπε ότι «τα ιατροδικαστικά ευρήματα μου προκαλούν προβληματισμό, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ένα μέσο. Αυτό μου δημιουργεί υποψίες στο ότι πιθανότατα το θύμα ετάφη ζωντανό».
Επίσης ο κ. Κούγιας είπε ότι «η ιστορία που αποτελεί υπερασπιστική γραμμή, με ενοχλεί αφάνταστα και ενοχλεί και τους εντολείς μου. Σε μια συμπλοκή τραύματα έχουν και οι δύο συμπλεκόμενοι».
Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ



