Που θα ψηφίσουν την Κυριακή Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης
Που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζαννή 97) και συγκεκριμένα στο 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα 1ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα 5110Α και 5110Β, στις 13:00.
Από την άλλη, ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 39) και συγκεκριμένα στο 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα της 2ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα: 5207Α και 5207Β, στις 11:00 π.μ.
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση
- Όταν ένα Boeing σκέπασε τον ουρανό της Αθήνας – Νέο βίντεο ΑΙ για την πτήση που χαρακτηρίστηκε το «θαύμα της αεροπορίας»
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- Μεγάλη η λίστα των κορυφαίων διεθνών της UEFA, ο Λανουά φέρνει λίγους και γνωστούς




