Σίτι : Διάψευση με «καρφιά» για Γιουβέντους – Γκουαρδιόλα
Η πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους
Πολλά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κλείσει στη Γιουβέντους, ωστόσο η πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι το διαψεύδει αφήνοντας και αιχμές για τη στάση της ιταλικής ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος και μέλος της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου, Αλμπέρτο Γκαλάσι, ανέφερε τα εξής:
«Ως μέλος της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι, σήμερα έμεινα έκπληκτος με τις ειδήσεις που διάβασα. Πρώτον, ο προπονητής θέλει να παραμείνει και έχει συμβόλαιο με την ομάδα για δύο χρόνια ακόμη.
Δεύτερον, οποιοσδήποτε σύλλογος σαν τη Γιουβέντους δεν έπρεπε να επιτρέψει να διαρρεύσουν τέτοιες ειδήσεις. Έπρεπε να επικοινωνήσουν με εμάς. Οι ειδήσεις είναι εντελώς αβάσιμες. Θέλω να ευχαριστήσω το Sky Sport και τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που δεν έδωσαν σημασία σε αυτές τις ειδήσεις. Ο κόουτς θα μείνει», ανέφερε ο δικηγόρος της Σίτι.
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street

