Τους φιναλίστ για τα έξι βραβεία της κανονικής περιόδου ανακοίνωσε το ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να διεκδικεί δυο εξ αυτών. Ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς είναι υποψήφιος για το βραβείο του MVP αλλά και αυτού του καλύτερου αμυντικού, έχοντας μάλιστα και καλές πιθανότητες να τα κατακτήσει και τα δυο.
Ο «Greek Freak» είναι υποψήφιος μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είναι ο περσινός MVP και Πολ Τζορτζ για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς, όντας μάλιστα και το φαβορί. Ενώ ο σταρ των Ελαφιών διεκδικεί βραβείο του καλύτερου αμυντικού, μαζί με τον Πολ Τζορτζ και τον Ρούντι Γκομπέρ.
Η τελετή για την ανακοίνωση των παικτών που θα λάβουν τα βραβεια του MVP, του καλύτερου αμυντικού, του 6ου παίκτη, του κορυφαίου ρούκι, του καλύτερου προπονητή και του πιο βελτιωμένου παίκτη, θα διεξαχθεί μετά τους τελικούς του ΝΒΑ και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου στο Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον Σακίλ Ο’Νιλ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.