Έλυσε τη συνεργασία του με τον Σιντί Αλί ο Πανιώνιος
Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν ο Πανιώνιος και ο Σοφιάν Σιντί Αλί, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους
Τέλος στη συνεργασία του με τον Σοφιάν Σιντί Αλί έβαλε ο Πανιώνιος, αφού ο παίκτης δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.
Ο 23χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα έπειτα από προσωπική επιλογή του Ζοζέ Ανιγκό και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία ώστε να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.
Πλέον, ο Σοφιάν Σιντί Αλί είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποχωρώντας από τον Πανιώνιο έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 17 παιχνίδια (14 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) καταφέρνοντας να σημειώσει δύο γκολ με τη φανέλα των «κυανέρυθρων».
- Το «χτίσιμο» του trailer του Spider-Man: Brand New Day είναι ένα μικρό έργο τέχνης
- Gas Prices Rise in Greece as Fuel Station Checks Intensify
- Gaming στο εργαστήριο – Πώς το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι Doom έγινε εργαλείο έρευνας
- Νέος ευτελισμός του κοινουβουλίου με πρωταγωνιστές Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου
- Σημανδράκος: Δεχόμουν έντονες πιέσεις από τον Αυγενάκη – Ζήτησα ακρόαση από τον Μητσοτάκη
- Μπαρτζώκας: «Το ρόστερ μας είναι πιο γεμάτο από ποτέ…»




