Καλαμάτα: Γυναίκα χτύπησε τον σύζυγό της με μπαλτά
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 46χρονος μετά από επίθεση που δέχτηκε από την… σύζυγό του κατά την διάρκεια καβγά.
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 46χρονος μετά από επίθεση που δέχτηκε από την… σύζυγό του.
Συγκεκριμένα, ο 46χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας επειδή η 39χρονη σύζυγός του τον χτύπησε δύο φορές με μπαλτά στο κεφάλι κατά την διάρκεια καβγά.
Ο άνδρας σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς τα δύο χτυπήματα στο κεφάλι του από μπαλτά κρίθηκαν σοβαρά.
Όσο για την σύζυγό του, η 39χρονη συνελήφθη μετά το περιστατικό και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου και έδωσε κατάθεση προκειμένου να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον καβγά και πως έφτασε σε αυτό το σημείο.
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)





