Κλήτευση στον Τραμπ να παραδώσει τις φορολογικές δηλώσεις του
Τα κλητήρια θεσπίσματα για την παράδοση των φορολογικών δηλώσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ρίτσαρντ Νιλ.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ρίτσαρντ Νιλ, εξέδωσε την Παρασκευή κλητήρια θεσπίσματα ζητώντας να του παραδοθούν οι ατομικές και επιχειρηματικές φορολογικές δηλώσεις έξι χρόνων του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Αρνείται ο Τραμπ
Ο Δημοκρατικός Νιλ ανακοίνωσε την απόφαση αυτή τέσσερις ημέρες αφότου ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν απέρριψε το επίσημο αίτημά του να παραδώσει τα φορολογικά στοιχεία του προέδρου.
Ο Τραμπ έσπασε παράδοση δεκαετιών η οποία θέλει τους υποψήφιους για την προεδρία να δημοσιοποιούν τις φορολογικές δηλώσεις τους.
Συνεχίζει να μην τις δίνει στη δημοσιότητα και μετά την εκλογή του στον Λευκό Οίκο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Επιστήμονες προειδοποιούν για έναν κρυφό κόσμο που «κοιμάται» βαθιά κάτω από τη Γη
- Σε ποια θέση στην κατάταξη του τένις βρίσκεται η Σάκκαρη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σβίατεκ
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας


