Μώραλης για Πρωτομαγιά: Ημέρα τιμής για όσους αγωνίστηκαν για καλύτερες συνθήκες εργασίας
«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής σε όλο τον κόσμο για όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους, διεκδικώντας καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας» αναφέρει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς
«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής σε όλο τον κόσμο για όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους, διεκδικώντας καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας» αναφέρει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Ο κ. Μώραλης σημείωσε ακόμη ότι η ημέρα είναι αφιερωμένη «σε όλους εκείνους οι οποίοι με τη θυσία τους έθεσαν τις βάσεις προκειμένου σήμερα η εργασία να αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».
Τόνισε ακόμη, πως είναι όμως και μια ημέρα προβληματισμού για όλους μας, καθώς – όπως είπε – «η ανεργία στη χώρα μας παραμένει σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα, χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά αντιξοότητες στο επαγγελματικό τους περιβάλλον».
Ζητούμενο, πρόσθεσε, «παραμένει η πολυπόθητη ανάπτυξη, η οποία θα δημιουργήσει νέες, βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα βελτιώσει τις συνθήκες για τους εργαζόμενους και κυρίως, για τα νέα παιδιά, τα οποία δυστυχώς ακόμα δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τον εργασιακό τους βίο. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για πρόοδο και ευημερία».
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι


