Στρατηγός Κωσταράκος: Μετά τις Πρέσπες τελείωσε ο ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια
Για υποβάθμιση του ειδικού βάρους της Ελλάδος στη Βαλκανική χερσόνησο κάνει λόγο ο στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος, με αφορμή την σύσκεψη που έγινε στο Βερολίνο για τα θέματα που αφορούν την περιοχή
Για υποβάθμιση του ειδικού βάρους της Ελλάδος στη Βαλκανική χερσόνησο κάνει λόγο ο στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος, με αφορμή την σύσκεψη που έγινε στο Βερολίνο για τα θέματα που αφορούν την περιοχή.
«Η Ελλάδα απουσίαζε!! Γιατί;», ρωτά ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ Μιχάλης Κωσταράκος αποδίδοντας αυτή την περιθωριοποίηση στην συμφωνία των Πρεσπών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του στρατηγού:
«Σύσκεψη στο Βερολίνο για τα Δυτικά Βαλκάνια. Η Ελλάδα απουσίαζε!! Γιατί;
Σημερα το βραδυ έγινε στο Βερολίνο με πρωτοβουλία της Γερμανίας και της Γαλλίας μια μεγάλη σύσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια στην οποία προσκλήθηκαν ολοι οι ηγέτες των Βαλκανικών χωρών, η ΕΕ , και η Κροατία και η Σλοβενία. Ακόμα και ο Ζαεφ ειναι εκει. Αφού μετα τις Πρέσπες ο ρόλος της Ελλαδος στα Βαλκάνια αναβαθμιστηκε τότε γιατι οι Ευρωπαίοι παρέλειψαν να μας προσκαλέσουν να μετάσχουμε; Μήπως γιατι ο ρόλος μας δεν αναβαθμίστηκε, αλλα απλα «τελείωσε»; Τουλαχιστον ετσι φαίνεται!! Η γνώμη μας για την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια φαίνεται οτι δεν τους ενδιαφέρει!!»
- Στρατηγός Γρίβας: «Ό,τι αποφασίσετε, εδώ είναι εξησφαλισμένον»
- ‘Ανθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, ενημερώθηκαν Μαξίμου και Υπουργεία
- Η μεγάλη τραγωδία του 1999 – Έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη
- Σικελία: Το Νισέμι «ταλαντεύεται» στον γκρεμό λόγω κατολίσθησης – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Νότια Ιταλία
- Εικόνες από το τροχαίο στη Ρουμανία – Αμορφη μάζα το βαν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
- Καρμανιόλα ο δρόμος που σκοτώθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ


