Νέα πρόκληση: Υπερπτήση τουρκικού μαχητικού πάνω από τη Ρω
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ το τουρκικό μαχητικό παραβίασε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας και πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 15:16 στα 5.400 πόδια (3.048 μέτρα).
Νέα πρόκληση από την Άγκυρα, καθώς την Τρίτη το μεσημέρι ένα τουρκικό F-16 πέταξε πάνω από τη Ρω και μάλιστα σε χαμηλό ύψος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ το τουρκικό μαχητικό παραβίασε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας και πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 15:16 στα 5.400 πόδια (3.048 μέτρα).
Όπως είχαν γράψει τα «Νέα» το τελευταίο εξάμηνο η Τουρκία έχει προχωρήσει σε ολική επαναφορά των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο έναντι τον κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, τις οποίες εκδηλώνει και εμπράκτως με επικίνδυνες υπερπτήσεις.
Από την αρχή του χρόνου έως σήμερα, το πρώτο τετράμηνο δηλαδή, έχουν καταγραφεί 18 υπερπτήσεις από τουρκικά μάχητικά σε ελληνικά νησιά, ενώ πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα είχαν σημειωθεί 12.
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια



