
Θυμάστε την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»;
Την βρήκαμε στο Instagram και παραμένει κούκλα
Η «Τόλμη και Γοητεία» βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά στο αμερικανικό δίκτυο CBS στις 23 Μαρτίου του 1987. Μετά επακολούθησε τηλεοπτική φρενίτιδα με θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Έχει ήδη βραβευτεί με 10 ΕΜΜΥ (31 στο Daytime ΕΜΜΥ Awards) και καθημερινά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών , όπου και να παίζεται.
Η ηρωίδα Μπρουκ Λόγκαν από την σειρά ήταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η ηθοποιός Katherine Kelly Lang που ακόμα υποδύεται τον ρόλο στο σίριαλ μέχρι και σήμερα έχει δεχτεί αμέριστο θαυμασμό αλλά και σκληρή κριτική.
Το κορμί της παραμένει άψογο! Το μυστικό της είναι ότι λατρεύει τη γυμναστική, παίρνει μέρος σε αγώνες ποδηλασίες ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.
Έχει αποκτήσει τρία παιδιά και είναι παντρεμένη με έναν άντρα μικρότερης ηλικίας. Η 57χρονη ηθοποιός παραμένει όμορφη και είναι αρκετά ενεργή στα social media.
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις
- Θυμός: Πως μπορούμε να τον «πετάξουμε» από πάνω μας;
- Βιετνάμ: Φρικτό εργατικό δυστύχημα – Βιομηχανικός τεμαχιστής «ρούφηξε» 34χρονο
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού






