Δολοφονία Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη ο ροδίτης κατηγορούμενος
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο κατηγορούμενος ήπιε χλωρίνη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή.
Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, δεν έχει κλείσει. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία.
Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει.
Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό
- Ιαπωνία: Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι έχοντας φτάσει στο ζενίθ της δημοτικότητάς της είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές


