Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ξάνθης ο Τόνσο
Ο Μάρτιν Τόνσο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, αυτό κόντρα στην Ξάνθη.
Ο Μάρτιν Τόνσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και δείχνει ότι είναι καλύτερα, όμως, ο Σάββας Παντελίδης δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Αναμένεται, μάλιστα, να δώσει χρόνο συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή μόνο όταν είναι έτοιμος 100%, υπό τον φόβο πιθανής υποτροπής.
Ο Τόνσο κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας
