Τι και αν έλειπαν από τους Μπακς τέσσερις πολύ σημαντικοί για το ροτέισον παίκτες; Με τέτοιον Αντετοκούνμπο τα Ελάφια δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά. Ο Greek Freak, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και σε ένα πολύ δύσκολο ματς, έκανε τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η καθοριστική νίκη επί των Σίξερς (128-122), με την οποία κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.