Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, έχουμε την απάντηση. Και όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

Σήμερα, 1η Απριλίου, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν της σειράς, δίνοντάς μας με αυτόν το τρόπο μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…

Η αγαπημένη συμμορία του El Profesor επιστρέφει το καλοκαίρι με τους Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm να… αναγκάζονται να χάσουν τις διακοπές τους

Αν και στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Berlin φαίνεται να πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, εικόνες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου τον δείχνουν να συναντάται με τον Professor.

Το La Casa De Papel 3 μας ετοιμάζει για ένα καλοκαίρι με πολλές συγκινήσεις καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix.

Στο βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από… εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της Τέλειας Ληστείας… ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο – στις προηγούμενες δύο σεζόν της σειράς.

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μάς περιμένουν νέες εκπλήξεις και… νέες στολές.

Περισσότερα, στις οθόνες μας τον Μάιο.

Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν: