Ώρα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (28/3, 21:00, Novasports 2) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή φόρμα, αναζητά τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο από οι «πράσινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει sold out, με τον τον κόσμο του «τριφυλλιού» να δίνει βροντερό παρόν και να θέλει να ωθήσει την ομάδα του προς ακόμη μία νίκη.
Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε τον εδώ και καιρό τραυματία Νίκο Παππά, συνεπώς ο Ρικ Πιτίνο θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.
Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Ρέγες, Ντεκ και Πάντζαρ, ενώ κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών ο Ρούντι Φερνάντεθ.
- Στο νοσοκομείο, αλλά καλύτερα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Οι νοσοκόμες τη ρωτούν ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της»
- Μόλις ορατά με γυμνό μάτι, τα μικρότερα ρομπότ του κόσμου κινούνται με ενέργεια από το φως
- Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο – Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αντετοκούνμπο για την ήττα από τους Νάγκετς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα»
- Ιράν: «Υπό πλήρη έλεγχο» η κατάσταση, λέει ο Αραγτσί – «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, αλλά και για διάλογο»

