Ελευθερία Ρήγου: Οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη
«Έχω επιστρέψει στη δουλειά και αυτό μου κάνει πολύ καλό»
Χτες το βράδυ, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», ήταν η ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου.
Η γνωστή ηθοποιός, που στα πρώτα βήματα της καριέρας της ήταν περιζήτητη, εξήγησε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το προσκήνιο τη στιγμή που βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας της, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε, την κατάθλιψη που πέρασε αλλά και τα την μάχη με την εικόνα της και τα κιλά που πήρε.
«Έχω επιστρέψει στη δουλειά και αυτό μου κάνει πολύ καλό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Ήμουν πάντα μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή άρχισε να με κουράζει αυτός ο πρωταθλητισμός που έπρεπε να είμαι πάντα στα εξώφυλλα και στην πρώτη γραμμή. Μου έλεγαν ότι είχα μεγάλη επιτυχία και το έβλεπα και εγώ, δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό».
«Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι γιατί τα παρατάς. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης», εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την μάχη της με την κατάθλιψη.
«Έχω ξαναπεράσει αντίστοιχες περιόδους στη ζωή μου. Έχω ξαναπάρει 40 κιλά και στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου και τα έχω ξαναχάσει. Απλώς τώρα, σκέφτηκα, γιατί να μην βγω έξω να πάω ένα θέατρο και με “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την περίοδο που ζύγιζε 100 κιλά.
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- Ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι 2026
- Βρέφος 27 ημερών πέθανε στη Γάζα από το δριμύ ψύχος
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών



