
Μαυροειδάκος σε Κυρίτση: Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ σε έναν χρόνο
Ο κ. Μαυροειδάκος ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ
Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Ευστράτιος Μαυροειδάκος, με αφορμή τις «προκλητικές» δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση ότι στα 30 χρόνια καριέρας του ως δημοσιογράφος δεν γνωρίζει να έχει πεθάνει κάποιος από μολότοφ.
Ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ.
Υπογράμμισε δε, ότι στα Εξάρχεια δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα αλλά ότι θέλουν να υπάρξει νεκρός αστυνομικός και ότι από θαύμα είναι ζωντανοί οι αστυνομικοί που έχουν φάει μέχρι σήμερα μολότοφ.
Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τέλος τον κ. Κυρίτση να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς.
- «Σε μια δεκαετία» ο μπαταρίες στερεάς κατάστασης στην ηλεκτροκίνηση
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix

