Αζάρ και Εμπαπέ στο μεταγραφικό κάδρο της Ρεάλ και του Ζιντάν
Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρέαλ Μαδρίτης αναμένεται να φέρει και ποδοσφαιριστές - κράχτες για την ενίσχυση της ομάδας - Δημοσίευμα της «L' Equipe» για Αζάρ και Εμπαπέ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και στόχος του είναι να βάλει σε τάξη την ομάδα και να την επαναφέρει στο μονοπάτι των επιτυχιών.
Για να γίνει αυτό οι «μερένχες» θα χρειαστούν ενίσχυση και ήδη τα πρώτα ηχηρά ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του 46χρονου έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» στο στόχαστρο της Ρεάλ έχουν μπει οι Κιλιάν Εμπαπέ και Εντέν Αζάρ (ενώ ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει παραδεχτεί πως θα ήθελε στην ομάδα και τον Νεϊμάρ).
Η περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού ίσως είναι λίγο πιο περίεργη μετά την τιμωρία που έχει επιβληθεί στην Τσέλσι με την απαγόρευση των μεταγραφών. Βέβαια αν η ομάδα του Λονδίνου ικανοποιηθεί οικονομικά τότε μπορεί να τον παραχωρήσει.
Όσον αφορά τον Εμπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, η υπόθεση είναι καθαρά οικονομική αφού το κλίμα στην Παρί δεν είναι είναι και το καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Συνεπώς αν η Ρεάλ πάει με κάποια μεγάλη πρόταση είναι πιθανό η γαλλική ομάδα να την κάνει δεκτή και ο 20χρονος να μετακομίσει στην Μαδρίτη.
- Ποιος είναι ο διαιτητής που σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Αφρικανική σκόνη: Καλύφθηκε η Κρήτη – Δορυφορικές εικόνες αποτυπώνουν το φαινόμενο
- Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες
- Κιβωτός του Κόσμου: Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του πατέρα Αντώνιου – «Ήταν το πρόσωπο αναφοράς»
- Γαλλία: Στο στόχαστρο «managers» του OnlyFans – Μαζική στρατολόγηση γυναικών και ανηλίκων μέσω social media
- Ρυθμίσεις για σεισμόπληκτα «κίτρινα» και «πράσινα» κτίρια στο δήμο Μινώα Πεδιάδας



