Απεβίωσε ο καλύτερος συμπαίκτης του Πελέ
Ο θρυλικός Κουτίνιο, ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ ο Πελέ κατά δήλωσή του, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών
Σε ηλικία 75 ετών έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κουτίνιο, που σύμφωνα με τον Πελέ ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ.
Το ανακοίνωσε στο Twitter η Σάντος, ομάδα στην οποία οι δύο έπαιξαν μαζί από το 1958 έως το 1967 σημειώνοντας πάνω από 1.400 γκολ. Η κηδεία μάλιστα θα τελεστεί στο γήπεδο της ομάδας.
Ο Κουτίνιο τον Ιανουάριο είχε νοσηλευτεί για πνευμονία, ενώ έπασχε από διαβήτη.
Έκανε το ντεμπούτο του στη Σάντος το 1958, σε ηλικία 14 ετών. Την ίδια χρονιά που ο Πελέ κατακτούσε στα 17 του χρόνια το Μουντιάλ με τη Βραζιλία.
Και οι δύο κλήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1962, που κέρδισε η πάλι η Βραζιλία, αλλά ο Πελέ τραυματίστηκε στους ομίλους και ο Κουτίνιο δεν έπαιξε. Ο Κουτίνιο, αγωνίστηκε μόνο 15 φορές στη εθνική Βραζιλίας, ενώ στην καριέρα του ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.
- Στο στόχαστρο για 3,5 δεκαετίες: Η αιματοβαμμένη πρωτιά του Ισραήλ απέναντι στους δημοσιογράφους
- Όταν η Μαρινέλλα τραγουδούσε μετά τις μεγάλες νίκες του Άρη: «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά»
- Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκίνητου στην Καλλιθέα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιωάννινα: Τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο Πάπιγκο λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης – Όχημα έπεσε στον γκρεμό
- Μαρινέλλα: Η τελευταία συγκλονιστική ερμηνεία της στο Ηρώδειο – Δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει
- Emails «καίνε» τη Φέιθ Κέιτς για τον Έπσταϊν


