Με πάρτι – υπερπαραγωγή γιόρτασε τα γενέθλιά της η Αθηνά Οικονομάκου
Με ένα εντυπωσιακό πάρτι γιότρασε τα 33α της γενέθλια, η Αθηνά Οικονομάκου
Με ένα πάρτι – υπερπαραγωγή γιόρτασε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, τα 33α γενέθλιά της!
Στις 6 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου έκλεισε τα 33 της χρόνια ενώ το βράδυ της Παρασκευής, έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς, διασκεδάζοντας με κοντά στους αγαπημένους της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η ηθοποιός δέχτηκε πολλές ευχές αλλά και εκπλήξεις από αγαπημένους φίλους της. Την ημέρα των γενεθλίων της, μάλιστα, έσβησε πέντε τούρτες.
Την πιο εντυπωσιακή, όμως, την φύλαγαν για το βράδυ της Παρασκευής!
Κοντά της η Αθηνά Οικονομάκου είχε τον αγαπημένο της σύζυγο Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και όλους τους καλούς της φίλους, ανάμεσά τους οποίους και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Ελίνα Καντζά αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)



