Ενισχύθηκε με Χάρισον η Χίμκι (pic)
Παίκτης της Χίμκι έως το τέλος της σεζόν έγινε ο Άντριου Χάρισον, με την ρώσικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου γκάρντ.
Την πρόθεση να μην παρατήσει τόσο εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague είναι η Χίμκι, καθώς η ρώσικη ομάδα απέκτησε τον Άντριου Χάρισον, o οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Νιου Όρλινς Πέλικανς.
Ο 22χρονος γκάρντ θα αντικαταστήσει τον Γκάρλον Γκριν, ο οποίος αποδεσμεύτηκε τις προηγούμενες μέρες, στην περιφέρεια της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις, με στόχο να κάνει το come back στην Ευρωλίγκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίμκι πρόλαβε τη διορία (οι ομάδες της EuroLeague έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη έως τις 19:00 της Τετάρτης 27/2) για να κάνει τον δικό της τον Χάρισον.
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας


