Marca : «Ο Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021»
Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «Μερένχες» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όπως αναφέρει η Marca
Συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Λούκα Μόντριτς και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει η Marca, ο Κροάτης έδωσε τα χέρια με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι το 2021, όταν πλέον θα μπαίνει στα 36 του χρόνια.
Με αυτόν τον τρόπο, η βασίλισσα έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον 33χρονο να αποχωρεί με προορισμό την Ιταλία. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Ίντερ, μεταγραφή που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.
Το τελευταίο συμβόλαιο ολοκληρώνει πιθανώς με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του Κροάτη στη Ρεάλ, ο οποίος όταν έφτασε το 2012 στην Ισπανία είχε ψηφιστεί ως η χειρότερη μεταγραφή της χρονιάς. Έπειτα, βέβαια, η ιστορία γράφτηκε με διαφορετικό τρόπο, καθώς ακολούθησαν 4 Champions League, 2 πρωταθλήματα και μια Χρυσή Μπάλα όντας πλέον ένα από τα βαρόμετρα των «μπλάνκος».
- Η FIFA απορρίπτει την αύξηση των αποστολών για το Μουντιάλ 2026
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ η διάσημη τραγουδίστρια
- Λίβανος: «Ουδέτερη ζώνη» στα νότια του ποταμού Λιτάνι σχεδιάζει να δημιουργήσει ο ισραηλινός στρατός
- Alter Ego Media: Αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της MORE.GR
- ΠΑΣΟΚ για απόφαση ΣτΕ: Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης εκθέτουν την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Νέα Αριστερά: Το ΣτΕ κλείνει κάθε παραθυράκι συγκάλυψης στις υποκλοπές – Δεύτερο ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση



