Πάμπλο Λάσο: «Δεν ήταν ανθρώπινο το λάθος στον τελικό»
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι δεν ήταν ανθρώπινο το διαιτητικό λάθος στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα
Βέλη κατά της διαιτησίας εξακόντισε ξανά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο τονίζοντας ότι το διαιτητικό λάθος στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα δεν ήταν ανθρώπινο.
«Θα μιλήσω για αυτό το θέμα τελευταία φορά. Άλλωστε η φάση είναι τόσο ξεκάθαρη, που το αντιλαμβάνεται και μικρό παιδί. Τα ανθρώπινα λάθη είναι σεβαστά. Όμως εδώ δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Είναι μία κατάσταση στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα μέσα.
Δεν έχουμε λάβει καμία εξήγηση. Δεν είναι καλό για το μπάσκετ να καθορίζεται ένας τίτλος με τον τρόπο αυτό. Η επίσημη τοποθέτηση του κλαμπ μας αντιπροσωπεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 51χρονος τεχνικός.
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες


