Αναβλήθηκε για τις 8 Απριλίου η δίκη για τον χρυσαυγίτη Μερμηγκούση – Είχε επιτεθεί σε νοσηλευτή
Το περιστατικό είχε συμβεί στις 6 Ιουνίου 2016 έξω από τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας, όπου μετά από πυρκαγιά είχε προκληθεί ένταση, έπειτα από την παρουσία ακροδεξιών
Για τις 8 Απριλίου αναβλήθηκε η δίκη του χρυσαυγίτη Ματθαίου Μερμηγκούση για την επίθεση κατά νοσηλευτή του νοσοκομείου Χίου .
Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση επικαλέστηκε μέσω δικηγόρου πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τον προσεχή Απρίλιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατρική γνωμάτευση που προσκόμισε ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε προς έρευνα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου.
Το περιστατικό είχε συμβεί στις 6 Ιουνίου 2016 έξω από τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας, όπου μετά από πυρκαγιά είχε προκληθεί ένταση, έπειτα από την παρουσία ακροδεξιών.
Ο Γ. Κουτσοδόντης, γνωστός στην τοπική κοινωνία για την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες, είχε μεταβεί στον χώρο υπηρεσιακά, με εντολή του νοσοκομείου, προκειμένου να επιβλέψει και να οργανώσει την κίνηση των ασθενοφόρων και την μεταφορά τυχόν τραυματιών προς το νοσοκομείο Χίου.
Όπως είχε αναφέρει μάλιστα ο ίδιος, κάποια στιγμή και εντελώς αναίτια, δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος τον πέταξε στο έδαφος κι άρχισε να τον κλωτσά. Το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών -ακόμα και του αστυνομικού διευθυντή – που παρακολουθούσαν αμέτοχοι τα όσα διαδραματίζονταν, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε ανενόχλητος.
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
- Σκηνές χάους στην τουρκική Βουλή: Άγριο ξύλο και γροθιές για τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης [βίντεο]
- Βλάβη στον Οδοντωτό με 77 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε και η εφεδρική αμαξοστοιχία – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
