
Πύρινο μέτωπο στα βόρεια της Ισπανίας
Στις 48 ανέρχονται οι πυρκαγιές που μαίνονται στην χώρα
Πάνω από 700 άνθρωποι επιχειρούσαν το βράδυ χθες Κυριακή για την κατάσβεση σχεδόν πενήντα πυρκαγιών, ορισμένες από τις οποίες θεωρείται πως οφείλονται σε εμπρησμούς, στη βόρεια Ισπανία, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.
«48 πυρκαγιές ήταν ακόμη ενεργές στο τέλος της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρες καταγράφηκαν 50 πυρκαγιές, 760 πρόσωπα από διάφορες περιφέρειες εργάζονται για την κατάσβεσή τους», ενημέρωσε με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η αυτοδιοίκηση της Κανταβρίας.
Αφότου εκδηλώθηκαν την Πέμπτη οι πρώτες φωτιές σε αυτή την ορεινή περιοχή, δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινα θύματα, ενώ «στην πλειονότητά τους, οι πυρκαγιές βρίσκονται σε δυσπρόσιτα σημεία και δεν θέτουν σε κίνδυνο τον πληθυσμό ή τις υποδομές», σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας.
Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta ο πρόεδρος της αυτοδιοίκησης στην Κανταβρία, ο Μιγκέλ Άνχελ Ρεβίγια, διευκρινίζοντας πως δεν αναφέρθηκε «ουδείς τραυματίας», πάντως συνολικά «πέντε» πολίτες χρειάστηκε να απομακρυνθούν επειγόντως από τις εστίες τους.
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τα παιδιά και τα social media για να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ
- Πάσχα: Από τη Σαρακοστή στη Λαμπρή – Έθιμα και συμβολισμοί της ελληνικής παράδοσης
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)

