Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για προβοκάτσια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και καλεί τους φιλάθλους της που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η ανάρτηση της Θύρας 7 στα social media, με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει της μεγάλης μάχης με την Ενωση. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους, δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία διακοπή στο παιχνίδι και θα πρέπει όλοι να προστατεύσουν την ομάδα. «Είμαστε η ασπίδα της ομάδας», αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7:
«Επειδή στο πέταλο μας ετοιμάζεται κάτι μοναδικό, ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ακούμε τους οργανωτές, ΔΕΝ ανάβουμε άσκοπα καπνογόνα και αφήνουμε να βγει όσο καλύτερα γίνεται αυτό που έχουμε ετοιμάσει. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.