Ικανοποίηση ΗΠΑ για την αναγνώριση Γκουαϊδό από ευρωπαϊκές χώρες
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί όλες τις άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο
Την ικανοποίησή του εξέφρασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αναγνώριση, από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, ως μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας, καλώντας όλες τις άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο.
«Ενθαρρύνουμε όλες τις χώρες, μεταξύ αυτών τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να στηρίξουν τον λαό της Βενεζουέλας αναγνωρίζοντας τον μεταβατικό πρόεδρο Γκουαϊδό και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της Εθνοσυνέλευσης για την επιστροφή μιας συνταγματικής δημοκρατίας στη Βενεζουέλα» επισημαίνει σε δελτίο τύπου ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάικ Πομπέο.
«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας και τις δυνάμεις ασφαλείας να στηρίξουν το σύνταγμα της χώρας τους και να προστατεύσουν όλους τους πολίτες της Βενεζουέλας, περιλαμβανομένου του μεταβατικού προέδρου Γκουαϊδό και της οικογένειάς του, όπως επίσης τους Αμερικανούς και ξένους πολίτες στη Βενεζουέλα» ανέφερε επίσης ο Μάικ Πομπέο.
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ





