Mε νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς καθώς οι Λέικερς επικράτησαν στο ντέρμπι της πόλης των Κλίπερς με 123-120 στην παράταση.
Οι Λέικερς έχασαν διαφορά 12 πόντων στην τέταρτη περίοδο αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον έξτρα χρόνο ανεβαίνοντας στο 27-25 ενώ οι Κλίπερς έπεσαν στο 28-24.
Ο ΛεΜπρόν κατέγραψε 24 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ ο Στίβενσον είχε 20 πόντους και ο Ίνγκραμ 19.
Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Λου Ουίλιαμς με 24 πόντους ενώ ο Μπέβερλι είχε 17.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.