Οι τραυματισμοί των Παππά και Λάνγκφορντ έχουν προκαλέσει αριθμητικό και ποιοτικό πρόβλημα στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού που έχει μείνει πλπέον με τρεις «καθαρόαιμους» γκαρντ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.