O Τζέιμς Χάρντεν ήταν μια ομάδα μόνος του στο ματς των Ρόκετς κόντρα στους Νικς πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας με 61 πόντους - Έφτασε τον Κόμπι στους παίκτες με τους περισσότερους πόντους στο «Madison Square Garden»
Οι Ρόκετς πέτυχαν 114 πόντους κόντρα στους Νικς και ο Χάρντεν είχε παραπάνω από τους μισούς. Ο «Μούσιας» έκανε όργια στο «Madison Square Garden» και με τους 61 πόντους του κατέρριψε και δύο ρεκόρ.
Πέτυχε ατομικό ρεκόρ καριέρας, ενώ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση από φιλοξενούμενο στο συγκεκριμένο γήπεδο, την οποία μοιράζεται πλέον με τον Κόμπι Μπράιαντ.
Ο Χάρντεν έμεινε στο παρκέ 40 λεπτά και είχε 61 πόντους με 12/18 δίποντα, 5/20 τρίποντα και 22/25 βολές. Επίσης είχε 15 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ και έκανε και 5 κλεψίματα.
Ένα σφύριγμα στο τελευταίο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ, έβγαλε τον Δημήτρη Ιτούδη από τα ρούχα του, με τον Έλληνα τεχνικό να ορμάει στους διαιτητές και τον πάγκο της ομάδας του να προσπαθεί να τον συγκρατήσει με νύχια και με δόντια.
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.