Διακοπή σιδηροδρομικών δρομολογίων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος
Με λεωφορεία οι μετακινήσεις
Διακόπτονται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου λόγω εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, την Παρασκευή 25.01.2019 στις 04:00 αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά τη διέλευση των δρομολογίων 600 & 601.
Η αποκοπή, σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ), στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό.
Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία τη Δευτέρα 28.01.2019 στις 23:59.
Κατά συνέπεια, τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λιανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος, θα εκτελούνται με λεωφορεία.
- Όταν ο γάμος μετατρέπεται σε ξένο έδαφος – Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τον άνθρωπο που κοιμάται πλάι σας κάθε βράδυ;
- ΠΑΣΟΚ: Μνημείο παραπληροφόρησης η ανακοίνωση των μελών της ΝΔ στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ
- League 1: Ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι τα μέσα της σεζόν
- ΚΕΔΕ: Πρώτη συνεδρίαση για το 2026 με επίκεντρο τη χρηματοδότηση των Δήμων και τον αθλητισμό
- Συνελήφθη 56χρονος με όπλα και σφαίρες στο Παλαιό Φάληρο
- Δείγματα πάγου από όλο τον κόσμο μεταφέρονται στην Ανταρκτική καθώς οι παγετώνες λιώνουν


