Με μία αλλαγή η αποστολή του Ολυμπιακού για τα Γιάννενα
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μόλις μία αλλαγή στη... 19άδα του αγώνα με τον ΠΑΣ, σε σχέση με εκείνη κόντρα στον Λεβαδειακό (Μιράντα αντί Μεριά). Μέσα ο Τοροσίδης, εκτός οι Καμαρά (τραυματίας), Σολδάνο και Τσιμίκας
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει και την αποστολή για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.
Οπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μάντι Καμαρά, που εκτιμάται ότι θαείναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, ενώ αντίθετα ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται κανονικά στη 19άδα που ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν ο Σολδάνο, ο Τσιμίκας, ο Νικολάου και ο Γιάννης Μασούρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με την αποστολή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό είναι η είσοδος του Μιράντα στη 19άδα, αντί του Μεριά.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας Γιώργος, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Έντονη δυσαρέσκεια πίσω από τη σιωπή – Blame game του Μαξίμου με τους αγρότες
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κομματική ιδιότητα του Χιλετζάκη – «Πολύ… ενεργός εμφανίζεται για αδρανές μέλος»
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Θήβα – Νταλίκα εξετράπη, γέμισε τσιμέντα το οδόστρωμα
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»




