Ένας παλιός γνώριμος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ με τον Αλέξανδρο Νικολιά που έχει βγει από τις ακαδημίες της Ένωσης να εξετάζεται από την πρωταθλήτρια
Η ΑΕΚ έχει βάλει στο μάτι τον Αλέξανδρο Νικολιά, έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ένωσης και με συμμετοχή στην πρώτη ομάδα από την οποία αποχώρησε το 2013 έπειτα από απόφαση του Τραΐανού Δέλλα.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.