Άρης : Βαλεριάνος για αποχώρηση, Παυλίδης για Βόλο
Προχωρούν οι αλλαγές στον Άρη, καθώς μετά τον Τζανακάκη και ο έτερος μπακ των Κίτρινων, Γιώργος Βαλεριάνος ενημερώθηκε οτι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια. Επαφές με τον Βόλο για το δανεισμό του Παυλίδη
Εν μέσω εορταστικής περιόδου οι εκκαθαρίσεις στον Αρη προχωρούν κανονικά. Μετά τον δεξιό μπακ Μανώλη Τζανακάκη και ο αριστερός ακραίος αμυντικός Γιώργος Βαλεριάνος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.
Βεβαίως από τη στιγμή που οι δύο μπακ δεσμεύονται με συμβόλαια, θα πρέπει Αρης και παίκτες να τα βρουν πρώτα.
Οσον αφορά τον Τζανακάκη έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του καλοκαίρι που μας πέρασε. Από την άλλη ο Βαλεριάνος έχει υπογράψει μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.
Πλέον μένει να δούμε την πορεία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, με τον Αρη να καλείται να καλύψει τα κενά τους εφόσον φυσικά αποχωρήσουν από τους κίτρινους.
Προς Βόλο ο Μπάμπης Παυλίδης
Εξάλλου και ο Μπάμπης Παυλίδης έχει ενημερωθεί οτι δεν θα συνεχίσει στον Άρη, ωστόσο η περίπτωσή του Ελληνα μέσοεπιθετικού είναι διαφορετική.
Πρόθεση του Άρη είναι να τον παραχωρήσει δανεικό και μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι ο Βόλος.
Οπως προκύπτει οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές τους Βολιώτες προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Να σημειώσουμε οτι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Τέλος να πούμε οτι το 2012 ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί ξανά σε ομάδα του Βόλου και συγκεκριμένα στη Νίκη (ως δανεικός από τη Βέροια) έχοντας στη Football League 20 συμμετοχές και 4 γκολ.
- Ο Μάνταλος και το μήνυμα στον γιο του για την ΑΕΚ
- «Τελειώνει ο Ταμπελίνι από την Παρί»
- Απίθανα πράγματα: Ο Ντεπάι έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα της Κορίνθιανς (vid)
- Τι είπε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τα σενάρια για το μέλλον του
- Με προβλήματα η Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό
- Η απάντηση του Νάναλι: «Είμαι καλύτερος από πολλούς παίκτες της Euroleague»
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442